De Eetswitch - Afvallen zonder dieet

De Eetswitch is geen gewoon kookboek. Of gezond receptenboek. Dit is een boek waarin voedingsdeskundige Anki je leert hoe jij kunt eetswitchen naar een voedzamer eetpatroon.
‘De Eetswitch – Afvallen zónder dieet’ bevat, naast meer dan 75 nieuwe recepten, ook de Lazyfitgirl Methode richtlijnen voor in de supermarkt en extra tips en tricks rondom afvallen.

Vanuit High Rollers Agency realiseerden wij het projectmanagement voor receptenboek ‘De Eetswitch – Afvallen zónder dieet’. Vanaf het idee en samenstellen van het professionele team, tot het boek daadwerkelijk in het voorjaar bij de lezers bezorgd werd en waarbij we het hardcover boek ook in eigen beheer uitgegeven hebben.

Vanaf de lancering in mei ’22 stond het langverwachte receptenboek ‘De Eetswitch’ week na week in de top 10 van de Bestseller 60 rubriek culinair en mag het met ruim 15.000 verkochte exemplaren met recht een bestseller genoemd worden.

‘De Eetswitch – Afvallen zónder dieet’ is verkrijgbaar in de Lazyfitgirl Methode webshop en bij diverse boekhandels, zoals; Libris, Bruna en Bol.com.

Menu