Eefsfoodclub door Eefsfood

Veel volgers van Eefje Friedhoff (Eefsfood) hadden vragen over haar baktechnieken. Een goede reden om met Eefje de Eefsfoodclub te lanceren dus, een programma met verschillende modules om de beste thuisbakker te worden, en ook om eens mee te kijken met Eefje en om met andere bakkers creaties uit te wisselen.

PROJECT
Eefsfoodclub

HIGH ROLLERS AGENCY
Strategie, projectmanagement, lancering & uitvoer

Veel volgers van Eefje Friedhoff (Eefsfood) hadden vragen over haar baktechnieken. Een goede reden om met Eefje de Eefsfoodclub te lanceren dus, een programma met verschillende modules om de beste thuisbakker te worden, en ook om eens mee te kijken met Eefje en om met andere bakkers creaties uit te wisselen. In 2022 startte de eerste lichting. De bijbehorende online omgeving die we voor haar bouwden, is uitgegroeid tot een levendige community.

Het programma van Eefsfoodclub is opgedeeld in 16 modules (verdeeld over 4 maanden + 4 bonusmodules in de 5e maand), met wekelijks een video, en blijft een jaar voor deelnemers beschikbaar. Ze kunnen de video’s in hun eigen tijd kijken en zo zelf inplannen wanneer ze er tijd aan besteden. Instappen kan op elk moment. De deelnemers kunnen al hun bakvragen aan Eefje stellen en krijgen héél veel tips.

Lees hier meer over Eefje.

Menu