Lazyfitgirl Transformatie Cursus

Een aantal maanden geleden ontstond het idee voor de Lazyfitgirl Transformatie Cursus. Een laagdrempelig leertraject van 8 weken waarin cursisten leren expert te worden in het Eetswitchen, hoe intuïtief te eten en zo dieetvrij te zijn voor de rest van hun leven. Een videocursus, te volgen op het eigen Lazyfitgirl Platform, die alle handvatten en de sleutel aanreikt om definitief voor een gezondere leefstijl te kiezen, als aanvulling op de succesvolle (gratis) Lazyfitgirl Methode. Een extra stok achter de deur voor alle Lazyfitters die daar behoefte aan hebben, en voor degene die de puntjes op de ‘i’ willen zetten.

Heel veel (avond-) uren brainstormen, plannen, bellen, appen, meeten, shooten en voorbereiden verder, zijn we super trots op het eindresultaat. En nóg meer op Anki en onze mooie samenwerking. Het enorme vertrouwen in elkaar zorgt ervoor dat we een superteam vormen, waarbij we elkaar naar een hoger level tillen. En dan ontstaat er magie! De reacties op de cursus waren overweldigend. Op zondag 28 februari startte de reguliere verkoop en binnen 5 dagen was de eerste cursus uitverkocht.

Alle betrokken partijen hebben een enorme inzet getoond, en hier zijn we enorm dankbaar voor. Naast in de eerste plaats Anki, ook haar geweldige team van ambassadrices voor de geweldige ondersteuning die zij bieden aan Anki en haar community, en Time Star Media voor het neerzetten van een topproductie.

Foto door: Soof Bremer Photography

Menu