Stadshart Amstelveen | Influencer Marketing Campagne

In september ’21 werd 4* winkelcentrum Stadshart Amstelveen omgetoverd naar het roze shopping walhalla ‘Fashion Fun Fair’; het event om de nieuwe Fall/Winter collectie te presenteren.
De shopping mall was zuurstokroze versierd en er waren diverse kermisbakfietsen met activiteiten voor de kinderen, zoals touwtje trekken, eendjes vangen en zelf suikerspinnen maken. Ook aan de volwassenen was gedacht, zo waren er leuke deals in de winkels en mooie prijzen te winnen. Een groot feest voor jong en oud!

BRAND NAME
Stadshart Amstelveen
DATE
25 & 26 september 2021
CAMPAIGN
Fashion Fun Fair

High Rollers Agency was verantwoordelijk voor de influencer marketing van dit zoete weekend en we hebben voor de promotie van dit event en het winkelcentrum samenwerkingen opgezet met influencers, zoals onder andere; @glitziegal@linseysijmons@lizetgreve@elisemilou en @citymomnl.

De campagne werd ingestoken op het creëren van brand awareness voor Stadshart Amstelveen onder een duidelijke doelgroep.
Met 100+ uitingen en meer dan 400.000 weergaven, is dat doel ruimschoots behaald.

Wil jij zelf ook je product of dienst op de kaart zetten, door middel van een marketingcampagne verreikt met influencers? Mail dan naar info@highrollersagency.com om de mogelijkheden te bespreken.

Stadshart Amstelveen - Glitziegal
Stadshart Amstelveen - Linsey Sijmons
Stadshart Amstelveen - Tess van Daelen
Stadshart Amstelveen - Nikki Sietsema
Stadshart Amstelveen - Glitziegal Amanda
Stadshart Amstelveen - Lizet Greve
Stadshart Amstelveen - Elise Milou
Stadshart Amstelveen - Citymom
Stadshart Amstelveen - Rachel Meibergen / Itai
Stadshart Amstelveen - NonStopNikki
Menu