Eefsfood

Een bedreven banketbakster, van nature op zoek naar variatie – Eefje is een bron van creativiteit en laat alles samenkomen in Eefsfood.nl. Op dit go-to platform creëert ze kleurrijke voedingscombinaties die minstens zo veel smaak en uitstraling hebben als Leiden, de stad waar ze vandaan komt.

RELATED PROJECTS

Eefsfood

Wat jaren geleden begon als een Instagram account voor haar baksels, werd een verlengde van Eefjes brede talent en mooie karakter. Eefsfood staat voor een veelzijdigheid aan recepten, authentieke blogs, kookvideo’s en persoonlijke tips.

Eerlijk is eerlijk, Eefje weet als geen ander taarten en macarons tot kunst te verheven. Maak een klein reisje langs haar Instagram of haar website Eefsfood.nl, en je bent wel een tijdje zoet. Maar vergis je niet, want achter deze banketbakster schuilt een ware culinaire duizendpoot. Met een toenemende fascinatie voor hartige recepten, is de kans groot dat Eefje haar ontdekkingstochten jou met nieuwe favorieten gaan verrijken.

Eefje schroomt niet om je een kijkje te geven in haar leven. Naast het koken en bakken van heerlijke creaties houdt ze er nog een aantal passies op na. Zo kun je haar regelmatig op het water vinden met haar sup, of gaat ze op pad met haar Canon fotocamera. Dit laatste vormt natuurlijk een perfecte match met haar baksels en andere creaties.

Smaakt dit naar meer? En is er een prachtig product dat je door Eefje in een origineel recept wilt laten verweven? Bij Eefsfood zit je ongetwijfeld goed.

Menu