Eefsfood

Een bedreven banketbakster, altijd op zoek naar variatie en nieuwe uitdagingen: Eefje is een bron van creativiteit en laat alles samenkomen in Eefsfood.nl. Wat jaren geleden begon als een Instagram-account voor haar baksels, werd een verlengde van Eefjes brede talent en mooie karakter. Eefsfood staat voor een veelzijdigheid aan zelf ontwikkelde recepten, authentieke blogs, kookvideo’s en persoonlijke tips.

RELATED PROJECTS

Eefsfood

Eefje weet taarten en cakes tot ware kunst te verheffen. Al haar creaties legt ze dan ook op een uitmuntende wijze vast op beeld. Maak een klein reisje langs haar Instagram of haar website Eefsfood.nl, en je bent wel een tijdje zoet. Richtte ze zich eerst vooral op zoete baksels, nu heeft ze een toenemende fascinatie voor hartige recepten.
Eefje schroomt niet om je een kijkje te geven in haar leven. Naast het koken en bakken van heerlijke creaties houdt ze er nog een aantal passies op na. Zo kun je haar regelmatig op het water vinden met haar sup, of gaat ze op pad met haar fotocamera. Ook is ze goudeerlijk over de uitdagingen ze in haar leven tegen komt.

Eefje is een harde werker met veel ideeën en deed altijd alles zelf. Tot ze het tijd vond om hulp in te roepen. Het zakelijke gedeelte van haar bedrijf sprak haar minder aan en voor het uitwerken van nieuwe ideeën kon ze wel een sparringpartner gebruiken. Sinds 2021 werken wij met haar samen en vormen we een team. Dat brengt voor haar rust in de tent. Omdat veel van haar volgers vragen hadden over haar baktechnieken, hebben we gezamenlijk Eefsfoodclub gelanceerd, met verschillende modules om de beste thuisbakker te worden. De bijbehorende community die we voor haar bouwden, is uitgegroeid tot een levendig platform.

Menu