Keuken van Sou

Vanuit haar keuken verovert Soumia de harten van foodies met een passie voor internationale gerechten. Haar Marokkaanse roots, kleurrijke twists en heerlijke gevoel voor humor staan centraal in een reis langs de meest gevarieerde creaties. Ga je mee de wereld rond met Sou?

Keuken van Sou

RELATED PROJECTS

Keuken van Sou

Al jaren steekt Soumia haar ziel en zaligheid in Keuken van Sou, een blog met een geheel eigen stijl en visie en dé plek waar tal van smaken en invloeden samensmelten.

Ze brengt haar recepten en video’s op zo’n manier, dat het voor iedereen mogelijk is om een pareltje uit de wereldkeuken op tafel te zetten. Soumia werd geboren in België, maar het zijn haar Marokkaanse roots die haar maken tot wie ze vandaag is. Ze keek de kunst van het koken stiekem af bij haar moeder, en toen ze het eenmaal zelf in de vingers had, begon ze aan een ontdekkingstocht naar culinaire ontmoetingen. Soumia gelooft in de sociale en culturele kracht die eten in zich draagt. Het brengt ons samen. Je deelt een puur stukje van jezelf met een ander en vindt op een dieper level de verbinding met elkaar.

In de zomer van 2022 bracht Soumia haar boek uit ‘Keuken van Sou – Good food based on your mood’ dat in de Bestseller top 60 terecht kwam en laaiende reviews krijgt. Een kookboek met zeventig recepten, ingedeeld naar jouw gevoel: Eten dat troost. Eten dat energie geeft. Eten dat nostalgisch maakt. Eten dat mensen samenbrengt. Eten dat doet dromen over verre oorden. Eten om te delen. ‘Keuken van Sou – Good food based on your mood’ bevat het allemaal. Geïnspireerd door de wereldkeuken, met een bijzondere aandacht voor haar Marokkaanse roots.

Ook in 2022 lanceerde Soumia haar eigen keukenproductenlijn ‘Souwaira’. Soumia kan altijd urenlang genieten van het koken en bakken in haar keuken. Door de jaren heen merkte zij dat alle keukenspullen die zij had, na gebruik vaak wegstopte in lades. Hoe handig en vooral leuk zou het zijn als dagelijkse keukenitems zowel praktisch als prachtig zouden zijn? Inmiddels bevat Souwiara verschillende mooie items, en dat worden er steeds meer, precies zoals Soumia dat hoopte.

Voor Soumia zit de meerwaarde van werken met High Rollers Agency dat wij haar kunnen verbinden met ons grote netwerk in de food business.

Menu