Keuken van Sou

Vanuit haar keuken verovert Soumia de harten van foodies met een passie voor internationale gerechten. Haar Marokkaanse roots, kleurrijke twists en heerlijke gevoel voor humor staan centraal in een reis langs de meest gevarieerde creaties. Ga je mee de wereld rond met Sou?

Keuken van Sou

RELATED PROJECTS

Keuken van Sou

Al jaren steekt Soumia haar ziel en zaligheid in Keuken van Sou, een blog met een geheel eigen stijl en visie en dé plek waar tal van smaken en invloeden samensmelten. Soumia werd geboren in België, maar het is de Marokkaanse origine die haar maakt tot wie ze vandaag is. Ze keek de kunst van het koken stiekem af bij haar moeder, en toen ze het eenmaal zelf in de vingers had, begon ze aan een ontdekkingstocht naar culinaire ontmoetingen. Soumia gelooft in de sociale en culturele kracht die eten in zich draagt. Het brengt ons samen. Je deelt een puur stukje van jezelf met een ander en vindt op een dieper level de verbinding met elkaar. Geweldig, toch?

Keuken van Sou is als een sfeervol plein vol inspiratie, diversiteit en kruisbestuiving – van hartige hoogstandjes als Marokkaanse tajine en Indiase tikka masala tot de zoete verleiding van red velvet Oreo rolls. En het allerfijnste is dat Soumia haar recepten en video’s op zo’n manier overbrengt, dat het voor iedereen mogelijk is om een pareltje uit de wereldkeuken op tafel te zetten. We leven in de perfecte tijd om nieuwe smaakervaringen te omarmen, en deze dame helpt je met alle liefde op weg.

Menu