Marike Bol

Pie as far as the eye can see – kleurrijke creaties, hemelse smaaksensaties, met pure liefde gebakken en volledig glutenvrij. Welkom in de wereld van Marike Bol.

Het gezicht achter deze inspirerende missie is baking queen Marike. Ze staat bekend om haar originele glutenvrije recepten. En met de recepten uit haar kookboeken kan iedereen heerlijke én gezonde verwennerijen uit de oven toveren.

Marike - Oh My Pie!

RELATED PROJECTS

Marike Bol

Door een glutenintolerantie als gevolg de auto-immuunziekte coeliakie werd Marike een paar jaar geleden gedwongen haar voedingspatroon aan te passen. Door haar positiviteit werd dat een reis vol mooie uitdagingen en creaties. En een succesvolle ook! Deze dame laat elke dag weer zien, dat er een schat aan alternatieven mogelijk is voor wie niet de standaard recepten wil volgen.

Marike is een typisch voorbeeld van een multigetalenteerde dame, zoals eigenlijk al onze foodies. Ze is schrijfster, moeder, foodfotograaf, een ster in het creëren van socialmediacampagnes en bovenal goeroe in de kunst van het glutenvrij bakken. Of het nu een verleidelijke carrot cake, een knapperig brood of een heerlijke appeltaart is. Ze geeft elk recept een eigen draai en weet haar kennis op inspirerende wijze te delen.

Het is een feest om met haar te werken en ze is een echte coach op het gebied van glutenvrij, lactosevrij en vegan baksels. Ze bracht al verschillende boeken uit vol recepten. 

Marike zocht een team om haar succesvolle bedrijf naar een hoger plan te tillen en samen tilden we haar Marike Bol Academy naar een volgend level, waarmee je je ontwikkelt tot glutenvrij bakker of expert in het veganizen of glutenvrij maken van je favoriete recepten. Ook werd de ‘Glutenvrije happiness in a box‘ gelanceerd, welke binnen een week volledig uitverkocht was.

Menu