We help expand your empire

Wij zijn Rinske en Charlotte van High Rollers Agency.
Veel culi talents zijn in hun eigen keukentje begonnen. Vanuit een passie voor koken of gezonde voeding. Misschien herken je dat. De passie spat er vanaf en dat zien je volgers ook. Je groeit en groeit, maar dan?

Met onze jarenlange ervaring in de muziekindustrie, waar artiesten precies hetzelfde meemaken, zagen wij wat er nodig was: full-servicemanagement. Zo ontstond High Rollers Agency.

Wat zijn High Rollers? De term komt uit het casino: mensen die houden van een gokje wagen en gaan voor grote inzet en grote winst. Er is vaak een apart high rollers-gedeelte ingericht. High rollers gaan niet voor half werk. Wij ook niet.

Wij pakken de dingen anders aan dan de meeste agency’s. Hoe dan?

  • We kiezen voor full-servicemanagement in plaats van alleen het afhandelen van branded content. Daarbij gaan we door tot alle puntjes op de i staan.
  • Ook voor een creatieve invulling van een mooi totaalpakket per influencer draaien we onze hand niet om. Denk aan evenementen, boeken en e-learnings, masterclasses en een community met een abonnement. We bedenken het met jou en organiseren het van A tot Z.
  • Businesscoaching en strategie bepalen, ook daarvoor klopt je bij ons aan.
Rinske Bakker

Rinske werkte meer dan 10 jaar als manager in de muziek- en dance-industrie. De artiest in de wereld zetten is haar specialiteit. Rinske pakt kansen en mogelijkheden waar ze maar kan en werkt doortastend en efficiënt.

Charlotte Timmerman - Tan

Charlotte is een mensenmens en vult Rinske perfect aan. Zij bewaart de rust en staat voor je klaar als je behoefte hebt aan een goed gesprek. Charlotte werkte net als Rinske jarenlang als artiestenmanager in de dancewereld en runde haar eigen marketingkantoor. Haar specialiteit is dan ook marketing.

Menu