Portfolio

Zie hier een greep uit de projecten, waarvoor wij het management deden.
Wij geloven dat onze foodies door projecten als deze hun merk kunnen kleuren en body geven. Jouw passie wordt hiermee een business die kan groeien.
Dank aan de bedrijven en ons professionele netwerk voor hun vertrouwen in onze culi talents en hun projecten:

Oh My Pie - Glutenvrije happiness in a box

Oh My Pie x Glutenvrije Happiness in a box

Hard work pays off, en eindelijk is het zover; De Glutenvrije Happiness in a box van Marike Bol (Oh My Pie) is gelanceerd! Een droom die uitkomt voor Marike, en waar High Rollers Agency met veel plezier en vol vertrouwen alles aan heeft gedaan om die droom te verwezenlijken.

View case study

Lazyfitgirl Transformatie Cursus

Trots zijn we, op de lancering van de Lazyfitgirl Transformatie Cursus! In een laagdrempelig leertraject van 16 weken leren cursisten expert te worden in het Eetswitchen, hoe intuïtief te eten en zo dieetvrij te zijn voor de rest van hun leven.

View case study
De Eetswitch - 15.000 exemplaren verkocht

De Eetswitch – Receptenboek

Vanuit High Rollers Agency realiseerden wij het projectmanagement voor receptenboek ‘De Eetswitch – Afvallen zónder dieet’. Vanaf het idee en samenstellen van het professionele team, tot het boek daadwerkelijk in het voorjaar bij de lezers bezorgd werd en waarbij we het hardcover boek ook in eigen beheer uitgegeven hebben.

View case study

PORTFOLIO, NICE TO WORK TOGETHER

Met trots presenteren we de lokale, nationale en internationale merken waar onze influencers mee samengewerkt hebben en elk op haar eigen manier de samenwerking kleur gegeven heeft.

Menu