Portfolio

Zie hier een greep uit de projecten, waarvoor wij het management deden.
Wij geloven dat onze foodies door projecten als deze hun merk kunnen kleuren en body geven. Jouw passie wordt hiermee een business die kan groeien.
Dank aan de bedrijven en ons professionele netwerk voor hun vertrouwen in onze culi talents en hun projecten:

Eefsfood | Eefsfoodclub

Veel volgers van Eefsfood hadden vragen over haar baktechnieken. Een goede reden om met Eefje Eefsfoodclub te lanceren dus, een programma met verschillende modules om de beste thuisbakker te worden, en ook om eens mee te kijken met Eefje en om met andere bakkers creaties uit te wisselen.

View case study
De Eetswitch - 15.000 exemplaren verkocht

De Eetswitch – Receptenboek | Projectmanagement

De Eetswitch is geen gewoon kookboek. Of gezond receptenboek. Dit is een boek waarin voedingsdeskundige Anki je leert hoe jij kunt eetswitchen naar een voedzamer eetpatroon. ‘De Eetswitch – Afvallen zónder dieet’ bevat, naast meer dan 75 nieuwe recepten, ook de richtlijnen van de Lazyfitgirl Methode voor in de supermarkt en extra tips en tricks rondom afvallen.

View case study
Marike Bol Academy - brood

Marike Bol Academy

Samen met Marike tilden we de Marike Bol Academy naar een volgend level. Marike draaide met succes de eerste editie van haar jaarprogramma: ‘Glutenvrij bakken voor iedereen – de basis & meer!’. Met dit jaarprogramma ontwikkelen de deelnemers zich tot glutenvrije thuisbakker of expert in het veganizen of glutenvrij maken van hun favoriete recepten. Na deze eerste editie hebben we samen hard gewerkt om het programma te verbeteren en strakker te trekken. Het design van het handboek heeft een make-over gehad. Inmiddels is de tweede editie gelanceerd!

View case study

PORTFOLIO, NICE TO WORK TOGETHER

Met trots presenteren we de lokale, nationale en internationale merken waar onze influencers mee samengewerkt hebben en elk op haar eigen manier de samenwerking kleur gegeven heeft.

Menu